Agenda

Wanneer je je wilt  inschrijven voor een workshop, proefles of nog vragen of wensen hierover hebt, ontvang ik graag een mailtje of belletje. Zodra ik je aanmelding heb gekregen stuur ik je alle betalingsgegevens en overige informatie toe. Alle lessen zijn bij mij thuis in Hoofddorp, in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten, zodat ik je voldoende aandacht kan geven. Het is raadzaam eerst een proefles te volgen alvorens je in te schrijven voor een workshop.

info proeflessen en workshops:

Alle lessen worden gegeven op de maandagavond (in overleg mogelijk op een ander moment) van 20.00u -22.00u, inloop vanaf 19.45 uur en zijn inclusief koffie/thee en materialen. Bij voldoende belangstelling geef ik ook op de dinsdagochtenden les. (informeer naar de mogelijkheden.)

 

Een proefles kost €18,50 en kan na bevestiging van deelname vooraf overgemaakt worden of contant betaald worden bij aanvang van de les, evenals de workshops.

Data lessen 2019:                                   CIMG7104

9 en 23 Sept.

7 en 21 Okt.

4 en 18 Nov.

2 en 16 Dec.

 

 

 

Tip: Neem je een extra cursiste mee, dan ontvang je  €2,- korting op de proefles!

 

 

Van 30 mei t/m 7 juni 2015 was de jaarlijkse en landelijke Week van de Amateur Kunst (WAK),hét evenement voor iedereen met passie voor amateurkunst.

Op 30 mei 2015 heb ik mijn eerste boEMMerang expositie gegeven in Lisserbroek.Het plein en de zaal van dorpshuis de Meerkoet stonden de hele dag in het teken van kunst. Er was een ‘Montmartre’plein met workshops,activiteiten voor kinderen,muziek en theater en er waren veel kunstenaars aan het werk. Dankzij de fantastische organisatie was het een zeer geslaagde dag.

expositie 2015,foto 7

expositie 2015

expositie 2015,foto 6